Monday, January 9, 2017

'Παλικαρίσια" νίκη του γυναικείου μας-Ξεκίνημα με το "δεξί" στο 2017 για τα αγωνιστικά μας τμήματα

Με δύο νίκες ξεκίνησε το 2017 για τα αγωνιστικά μας τμήματα καθώς κορασίδες και γυναικείο επικράτησαν του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ αντίστοιχα.

Την αρχή έκαναν οι κορασίδες μας οι οποίες μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα στο 2017 από τους αγώνες προετοιμασίας που δώσανε στο Πήλιο και επικράτησαν του ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας με 0-3 σετ πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στους αγώνες κατάταξης. Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με πειθαρχία και σοβαρότητα και χωρίς να δώσουν δικαίωμα στα μαχητικά κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν τη νίκη και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα παγκορασίδων.



ΠΑΟΚ-Πειραματικό 0-3 (18-25,16-25,19-25)
Πειραματικό(Κουτσιανικούλη):Τριανταφυλλίδου(C),Παππά,Τσουμάνη,Καμπούρη,
Κουρεμένου,Τσαραμπουλίδου,Τερζή,Σαρηγιάννη,Καραγιαννάκη,Κετεντζόγλου,
Μπουγιουκλή,Τζαμουράνη(λ)

Στη συνέχεια, το κορίτσια του γυναικείου μας πήραν την Κυριακή μία δύσκολη νίκη επί της ΜΕΝΤ εκτός έδρας με 2-3 σετ μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών (Μπουρνή,Παρσκευοπούλου) και ιώσεων (Γκινάλη) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως άλλες δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν με πυρετό (Γαλλίκα και Κολοκοτρώνη). Παρόλες τις δυκολίες λoιπόν, τα κορίτσια μας πήραν "παλικαρίσιο" διπλό μέσα στη ΜΕΝΤ και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.














ΜΕΝΤ-Πειραματικό 2-3 (20-25,25-22,23-25,25-17,12-15)
Πειραματικό(Μπελουμπέκωβ):Καμφορίδου(C),Κολοκοτρώνη,Γαλλίκα,Παρλόγλου,
Αντωνίου,Γιαννώτα, Τζοβένου,Παππά,Τριανταφυλλίδου,Τζαμουράνη,Βουτσά(λ)

No comments:

Post a Comment