Monday, June 19, 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά κορασίδων-παγκορασίδων του Συλλόγου μας


Ένα πολύ όμορφο διήμερο ήταν για το Σύλλογό μας το διήμερο 16-17/6/2017 καθώς υποδεχθήκαμε 3 ομάδες κορασίδων-παγκορασίδων για να δώσουμε μία σειρά από φιλικούς αγώνες αποχαιρετώντας έτσι μία άκρως πετυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16/6/2017 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες μεταξύ του Συλλόγου μας και του Δαφνησιακού, ομάδας που αγωνίζεται στην ΕΣΠΕΚΕΛ και επισκέφτηκε την πόλη της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας. Η ομάδα μας, η οποία ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα κορασίδων της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 επικράτησε των κοριτσιών από την περιοχή της Φθιώτιδας με 3-0 σετ ενώ στη συνέχεια, η ομάδα της ΑΕΝ Αγίας Τριάδας επικράτησε του Παναθλητικού Συκεών με το ίδιο σκορ.

Την επόμενη ημέρα, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός ήταν συναρπαστικοί καθώς η ομάδα του Δαφνησιακού επικράτησε με 3-2 σετ του Παναθλητικού Συκεών ενώ στο μεγάλο τελικό τα κορίτσια μας επικράτησαν μετά από ένα εξίσου πολύ όμορφο αγώνα με 3-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά ολοκληρώνοντας έτσι μία άκρως πετυχημένη χρονιά για τα αναπτυξιακά μας αγωνιστικά τμήματα καθώς αφενός  η ομάδα των α' παγκορασίδων έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 8 της διοργάνωσης και μία ανάσα πριν από την παρθενική της συμμετοχή σε Final Four, αφετέρου οι παγκορασίδες β' πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στη 1η τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα β' ομάδων πετυχαίνοντας 7 νίκες και 3 ήττες.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Δαφνησιακού Αρκίτσας Φθιώτιδας για την τιμή που μας έκαναν και ταξίδεψαν τόσο μακριά για να συμμετάσχουν στο τουρνουά!!!

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της ΑΕΝ Αγίας Τριάδας που αποδέχτηκε την πρόσκληση και συμμετείχε για ακόμη μια φορά σε μία κοινή δράση!!!

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Παναθλητικού Συκεών που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και μας τίμησε με την παρουσία του!!!!














No comments:

Post a Comment